info@baxtotaalrecreatie.nl | +31(0) 497 572 085

Vragen?

Bel of mail naar:
T: +31(0) 497 572 085
info@baxtotaalrecreatie.nl

Bezoek onze showroom
Showroom Bax Totaalrecreatie

Waarom Falco?

 • Eenvoudig opzetbaar
  Dankzij de slimme constructie
 • Uiterst stormvast
  Door de ronde vorm
 • Geen scheerlijnen
  Maar duurzame sjorbanden
 • Ten Cate Residential
  Geen lekkage bij aanraking tijdens regen
Falco Poolvos Duo bijzettent

Falco Poolvos Duo Bijzettent

  € 529,-

Bijzettent met de bekende Falco kwaliteit

De Falco Poolvos Duo is een nieuwe bijzettent in het Falco assortiment. Deze twee persoons tent is in tegenstelling tot de Poolvos 2 een zogenaamd vis-à-vis model tent, wat betekent dat de slaapcabines in deze bijzettent gescheiden zijn. Liever een traditionele bijzettent van Falco? Dan is de Poolvos 2 de perfecte oplossing!

Deze superieure bijzettent is gemaakt van Ten Cate Residential tentdoek; een materiaal wat geen lekkage vertoont wanneer je het aanraakt tijdens regen.

Kenmerken van de Falco Poolvos Duo bijzettent

De Falco Poolvos Duo is dankzij de gekozen constructie, een makkelijk en snel op te zetten bijzettent, gemaakt door Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Scheerlijnen plaatsen om zo de tent stabiel neer te zetten, is bij de Falco Poolvos Duo verleden tijd. Dit zorgt niet alleen voor een tijdbesparing, maar ook de ruimte die je nodig hebt op de kampeerplaats is een stuk kleiner!

In tegenstelling tot standaard tenten waar je de boogstokken door tunnelsleuven dient te schuiven, blinkt de Poolvos Duo uit in opzetgemak doordat de boogstokken in de tunnelsleuven geritst worden.

De buitentent span je af door middel van duurzame sjorbanden waardoor de tent als een huis aan de grond wordt verankerd. De binnentent is gemaakt van 100% katoen en is tevens voorzien van een bisonyl kuipgrondzeil. ook het voorportaal beschikt over een kuipgrondzeil wat eenvoudig aan de binnentent is te bevestigen dankzij duurzaam klittenband.

Zoals je gewend bent van de Falco tenten, worden ook in de Poolvos Duo enkel spiraalritssluitingen gebruikt. Deze zijn een stuk sterker dan getande ritssluitingen, aangezien hier geen tandjes uit kunnen breken. Ook het tentdoek van de Poolvos zie je terug in de rest van de Falco tenten, de Poolvos is namelijk gemaakt van Ten Cate Residential doek. een kindvriendelijk materiaal wat geen lekkage vertoont als je het doek aanraakt tijdens regen.

Specifieke details Falco Poolvos bijzettenten

 • Snel en makkelijk op te zetten.
 • Buitentent gemaakt van Ten Cate Residential doek, een tentdoek wat geschikt is voor zowel trekkend als vastkamp kamperen. Bij dit materiaal ontstaat er geen lekkage wanneer je het tentdoek aanraakt tijdens regen. Het materiaal is ademend en vochtregulerend en blijft mooi van kleur. De acrylaat coating zorgt er voor dat het doek uitstekend waterdicht is.
 • Grondzeil gemaakt van Bisonyl, een sterk en duurzaam materiaal met een lange levensduur. Gegarandeerd waterdicht.
 • Alle gebruikte ritssluitingen zijn spiraalritssluitingen. Hier kunnen in tegenstelling tot getande ritsen geen tandjes uitbreken.
 • Het frame bestaat uit voorgebogen aluminium boogstokken. Deze zorgen voor een hoge stormvastheid en opzetgemak.

Ten Cate Residential eigenschappen

 • Licht in gewicht en compact in pakvolume
 • Sterk en duurzaam
 • De microporeuze acrylaat coating maakt het tentdoek ademend en vochtregulerend.
 • UV-bestendig, vuil- en schimmelwerend dankzij de coating.
TenCate, Opti, Sioen, YKK

Naar de webshop

FALCO
Downloads
Bekijk brochure

Plattegrond van de Falco Poolvos Duo

Plattegrond Falco Poolvos Duo bijzettent