Nieuws

Nieuws over Falco tunneltenten

Nieuws dat is er bij Falco tenten voldoende. Het volledig vernieuwde programma Falco tunneltenten heeft een metamorfose ondergaan, het grootste nieuws is dat alle tenten vanaf heden in de kleur beige/bruin gemaakt zullen worden. De kleur beige/goen en beige/blauw zijn vanaf heden uit het assortiment.
De boogstokken zijn in hoogte verstelbaar en vanaf heden voorzien van power-grip klemmen. Er is ook nieuws betreft de binnententen, deze werden in het verleden opgehangen met kunststof clipsen, vanaf heden hebben de Falco tenten een geperforeerd keeder in de tent waaraan u de binnententen snel en eenvoudig aan kan haken met een elastiek en een metalen S-haak.
De Falco Havik tenten hebben in de voorwand zowel links als rechts grote afsluitbare ventilatiepanelen. Er is ook nieuws over slikranden. Deze zaten voorheen vast aan de Falco tunneltent. Bij de tenten met slikrand, de Havik en Steenarend, zijn deze vanaf heden afneembaar. Dit maakt het afbreken en zuiver maken van de tent een stuk eenvoudiger. Alle modellen worden voorzien van een drempelvrije ingang.