Tunneltent

De zomer komt er weer aan, dat wordt dus kamperen in een tunneltent! Hoog tijd om na te gaan over de aanschaf van je tunneltent. Hoe groot moet hij zijn, hoeveel budget heb je? Allemaal vragen die je moet stellen bij de aanschaf van deze geweldige kampeertent.

Eigenschappen van de Falco tunneltent

De Falco tunneltent kent zijn oorsprong uit de jaren ’80 na een ingrijpende verandering op het gebied van frames. Met tunneltent werd de gebogen frame geïntroduceerd en met succes. Het gebogen frame wordt gevormd dankzij de boogstokken die worden bijgeleverd. Deze boogstukken zijn voor zien van een powergrip klem. Hierdoor staat het frame enorm stevig.

De tunneltent van Falco is voorzien van afritsbare slikranden. Ideaal voor het schoonmaken van uw tent en het behouden van de warmte. Indien het juist warm, dan kunt u de slikranden eenvoudig verwijderen om de lucht te laten doorstromen.

De tunneltenten van Falco zijn verkrijgbaar is verschillende maten. Je hebt vier verschillende modellen: de Buizerd, de Havik, de Steenarend en de Zeearend. Voor ieder dus wat wils. De tunneltenten van Falco zijn allen voorzien van een waterdichte doek van Ten Cate Residential. De Falco tunneltent staat al jaren bekend als één van de beste op zijn gebied.

Onderhoud van uw tunneltent

De tunneltent moet natuurlijk goed onderhouden worden. Dit hoeft niet vaak te gebeuren, maar eens per jaar een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw tunneltent nog jarenlang meegaat. Het Ten Cate Residential doek heeft jaarlijks zijn beurt nodig om stralend te blijven.

Schoonmaken doe je als volgt: gebruik lauw water en was de tunneltent met bijvoorbeeld een grote borstel. Je hoeft niet grondig te borstelen, het vuil zal namelijk vanzelf los gaan laten. Tot slot spuit je de tent af met een tuinslang of iets dergelijks. Het is belangrijk dat u geen schoonmaakmiddelen of reinigingsmiddelen gebruikt. Deze zijn namelijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit van uw tunneltent.

Falco tunneltent bestel je eenvoudig en gemakkelijk online op Falcotenten.nl

Koop je tunneltent nu online bij Falcotenten.nl. De Falco tunneltenten staan al jaren bekend als één van de beste in zijn markt. Met de waterdichte doek van Ten Cate en de boogstukken met powergrip klem heeft u beslist een goede koop in huis. Met de tunneltenten van Falco kunt u nog jarenlang heerlijk kamperen met vrienden of familie. Ben je overtuigd? Ga dan snel naar onze webshop en kopen maar!