Havik

Havik tunneltenten van Falco tenten

De Falco Havik tenten serie is de nieuwste lijn van Falco tenten. Deze lijn bestaat uit een drietal modellen namelijk de Havik 3200, 4000 en 4600. Deze tenten worden aangeduid in breedte maten. De 3200 staat voor een breedte van 320 cm. bij de 4000 is dit 400 cm. en bij de 4600 is dit 460 cm. Wat is er uniek aan de Falco Havik tent om te beginnen de afritsbare luifel met zijwanden zijn voorzien van ramen en is net wat dieper als een standaard luifel.

De Havik tenten zijn uitgevoerd met een afritsbaar bisonyl kuipgrondzeil, en hebben tevens een ritsbeschermer als u de voorwand drempelvrij wilt maken ligt de ritssluiting niet in het zand.

De buitentent van de Falco Havik tent is gemaakt van Ten Cate Touring doek. De binnentent is gemaakt van katoen.

Wat verder opvalt zijn de grote afsluitbare ventilatiepanelen in de voorwand van de tent, deze zijn tevens afsluitbaar door middel van een stoffen klep aan de buitenzijde. De ramen in de zijwanden van de Havik tent zijn voorzien van een gaaspaneel, doordat er zowel een stoffen klep als folie klep aan de buitenzijde zit behoord ventileren tijdens regen tot de mogelijkheden.

Bij eventuele vragen betreft de Falco Havik tunneltent adviseren wij u contact op te nemen met Falco tenten.

Falco Havik 4000 tunneltent