Tunneltenten

Tunneltenten zijn de populairste kampeertenten van het moment. Naast de tunneltenten zijn er ook nog de piramide tenten en de bungalow tenten. Tunneltenten zijn er in allerlei kleuren en maten. Voor ieder wat wils. Bij Falcotenten.nl heeft u een ruime keuze. Falcotenten beschikt over vijf verschillende modellen: de Buizerd, de Havik, de Steenarend, de Zeearend en de Poolvos.

Oorsprong van de tunneltenten

Tunneltenten kent zijn oorsprong uit de jaren ’80. Er vond een flinke verandering plaats in de vorm van de destijds populaire tenten. De tenten kregen namelijk een gebogen frame aan de bovenkant. Deze tenten bleken een doorslaand succes op de markt. Aangezien dit gebogen frame de nodige extra ruimte opleverde. Daarnaast kwam de introductie van de boogstokken, die ervoor zorgde dat de tent ook nog eens simpel opgezet kon worden.

Voordelen van de tunneltenten

Tunneltenten hebben het grote voordeel dat zij dankzij de vorm veel ruimte bieden voor de kampeerders. Dankzij het gebogen frame blijft er extra ruimte over aan de bovenkant, wat het kamperen een stuk comfortabeler maakt. Zo kunt u met een gerust hart binnen verblijven wanneer de weersomstandigheden even tegenvallen. Tunneltenten zijn niet voor niets razendpopulair.

Een ander voordeel is het opzetten. Voor de Falco Havik tunneltent was slechts twintig minuten nodig om hem volledig op te zetten. Dit kom mede door de geavanceerde boogstukken die gebruikt worden voor het bouwen van het frame.

De Falco tenten hebben als derde voordeel dat er gewerkt wordt met super kwaliteit. Daarnaast biedt Falcotenten een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met de Ten Cate Residential doek is uw tent super waterdicht en dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Het laatste en misschien wel de uniekste voordeel van de Falco tenten zijn de afneembare slikranden. Deze slikranden zorgen ervoor dat er geen koude lucht doorstroomt onder de luifel. Daarnaast helpen deze afneembare slikranden ook bij het schoonmaken van de tent. Je kan ze simpelweg van te voren wegnemen en simpel schoonmaken.

Falco tunneltenten als één van de beste op de markt

Bestel je tunneltenten online op Falcotenten.nl. Tunneltenten zijn al jarenlang het populairste model onder de kampeertenten. Twijfel dus niet en koop vandaag nog je tunneltent van Falco op Falcotenten.nl. Kan je wel wat instructies gebruiken bij het opzetten van een tunneltent? Kijk dan naar deze instructievideo.