Baco tenten

Baco tunneltenten, net als Falco tenten geproduceerd door Bax Totaalrecreatie

Baco en Falco tenten zijn twee merken die geproduceerd worden door Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Het verschil tussen Baco tenten en Falco tenten is hoofdzakelijk het materiaal. De Baco tenten worden gemaakt van de volgende materialen: het dak van de tent is Ten Cate Residential tentdoek, de zijwanden zijn van 320 grams katoen. De onderzijde van de tent is van een geplastificeerd materiaal met polyester inlage. Hiervoor is gekozen zodat er geen lekkage ontstaat als er iets tegen de kunststof muurtjes van deze tunneltent aan staat of ligt. Tevens zal de tent een stuk sneller drogen omdat het geplastificeerde muurtje geen vocht opneemt. Buiten de materiaal eigenschappen heeft de Baco tent een gaasraam in de voorwand en zijn de slaapcabines uitgevoerd met afsluitbare horren panelen. Baco tenten zijn uitsluitend te koop bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

Baco tenten zijn kindvriendelijk

De Baco tenten zijn gemaakt van Ten Cate Touring doek, dit kindvriendelijke tentdoek heeft als grote voordelen boven katoenen tenten. Het tentdoek droogt snel, is lichter in gewicht, is goed bestand tegen UV-stralen en heeft een compacter pakvolume is geschikt voor zowel trekkend als vastkamp kamperen.
Het grootste voordeel van Ten Cate Touring doek is dat er geen lekkage ontstaat als men tegen het tentdoek aan komt tijdens regen.

Meer informatie over Baco?

Voor meer informatie over de tenten van het merk Baco, verwijzen u naar de homepage van Baco tenten. U kunt ook de brochure bekijken over de tenten van het merk Baco, dat kunt u direct hier doen.

Baco tunneltent

Baco tenten ventilatie   Baco tunneltenten ritsbeschermer

Tunneltent Baco Power-grip   Baco tent voorscherm