Gezinstunneltent

Gezinstunneltent, voor het hele gezin

Een Falco gezinstunneltent onderscheidt zich ten opzichte van de overige merken tenten op de volgend punten hieronder volgt een overzicht waar u een Falco gezinstunneltent aan herkent.

De buitentent van een Falco tent is gemaakt van Ten Cate Touring doek dit materiaal heeft de volgende eigenschappen licht in gewicht slecht 180 gram per vierkante meter, sneldrogend, UV-bestendig, ademende eigenschap en als belangrijkste eigenschap dit doek geeft geen lekkage probleem als u tegen het tent doek aan komt tijdens regen.
De boogstokken van de Falco tunneltenten zijn gemaakt van voorgebogen aluminium boogstokken die door middel van een powergrip klem in hoogte verstelbaar zijn. Zodat u de tent ook op een ongelijk terrein strak neer kan zetten. Doordat de boogstokken van deze gezinstunneltent voorgebogen zijn, zijn scheerlijnen aan de zijkanten overbodig om tent stabiel en stormvast neer te zetten.
Het kuipgrondzeil van deze tunneltent is afritsbaar en is gemaakt van bisonyl dit duurzame materiaal heeft een polyester inlage en is aan twee zijden geplastificeerd dit maakt het voor u als gebruiker ook een stuk makkelijker bij het zuiver maken van het grondzeil.
De binnententen van deze gezinstunneltent zijn gemaakt van katoen.

Voor meer vragen betreft een Falco gezinstunneltent neem contact op met Falco Tenten.

Falco gezinstunneltent