Bologna tenten

Bologna tenten zijn een product van Unico tenten en luifels

De Unico Bologna tent is optioneel leverbaar met een aanritsbare dakluifel en is leverbaar voor caravans met een omloopmaat tussen de 800 en 1075 cm.
Het unieke van deze tent is de opzettijd. De Unico Bologna is met stip de snelst opzetbare voortent op de markt. Het frame bestaat namelijk uit één boogstok en drie dakliggers. Laat u overtuigen op de website van Unico Unico voortenten en luifels of bekijk hier alvast de instructie film. Natuurlijk kunt u ook gewoon een bezoek brengen aan de showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, waar u alle voortenten, tenten, tunneltenten en meer kunt bekijken.

Naast de Bologna tent, heeft Unico ook de Genua tent in het assortiment. Bijna gelijk aan elkaar, maar met als grootste verschil dat de Bologna tenten de petluifel missen, die de Genua tent wel heeft.

Unico Bologna tent

De Bologna tenten hebben ook de kenmerkende afneembare slikranden die je ook ziet bij Falco tunneltenten. Dit voorkomt een hoop ergernis bij het zuiver maken en onderhouden van de tent.

Afneembare slikranden in de Bologna tenten

Benieuwd hoe eenvoudig het is om een Bologna tent op te zetten, dan zou u eens kunnen kijken naar de opzetinstructie van de Bologna tenten.

Opzetten Bologna tenten

Het ontstaan van de Bologna tent

In 1969 is de fabrikant van Unico tenten, Bax Totaalrecreatie, begonnen met de productie van tenten. Vanaf het begin kenmerken ze zich door het gebruik van boogstokken, die de tent een herkenbaar uiterlijk geven. De gebruikte materialen, zoals het tentdoek van deze tenten, de afwerking en de innovatie, maken van Unico tenten een gewild product voor vele kampeerders.

Voor meer informatie over het ontstaan van deze tenten, de fabrikant en meer, verwijzen wij u graag door naar de website van Bax Totaalrecreatie.