Dwergarend tunneltent

Dwergarend tenten worden niet meer gemaakt

De Falco Dwergarend  300 en 350 zijn helaas beiden uit het assortiment tenten.  Wij hebben voor de Dwergarend serie een opvolger gevonden: dit is de nieuwe Falco Havik serie. Het assortiment bestaat uit een drietal modellen, namelijk de tenten Havik 3200, 4000 en 4600. Hadden we voorheen in de Dwergarend serie een model van 3 meter en 3.5 meter in assortiment.
Nu hebben we in de Havik een nieuw model wat hier tussen zit. Deze tent heeft een breedte van 3.2 en heeft een stahoogte van 210 centimeter. De voorganger had een hoogte van 2 meter. Verder zijn bij de Havik ten opzichte van de Dwergarend tunneltenten de volgende punten veranderd:

  • De luifel is dieper geworden en is tevens voorzien van ramen
  • Doordat de voorwand relatief recht staat is de gebruiksruimte onder de luifel tevens een stuk groter
  • De kleine ventilatie puntjes in de tent zijn vervangen door grote afsluitbare ventilatie panelen
  • De binnententen zijn dieper geworden: 240 centimeter
  • Optioneel is het bij de Havik tenten mogelijk een aanritsbaar voorscherm te kopen of een aanritsbare luifel om aan de bestaande luifel te ritsen.

Wij maken u er op attent dat alle Dwergarend tenten volledig zijn uitverkocht en er ook geen showmodel meer beschikbaar is van deze compacte gezins tunneltent.

Dwergarend falco tent

Hier boven ziet u de Dwergarend tunneltent die helaas niet meer te verkrijgen is. De tent was een groot succes en werd goed ontvangen. De constructie met de boogstokken, wat het opzetten een stuk eenvoudiger maakt, de afwerking en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zorgden voor goede verkoopcijfers. De stormvastheid was ongekend.
Maar we moeten blijven vernieuwen, en daarom is gekozen voor de introductie van een nieuw model.

Hier onder ziet u de Havik tent, welke de Dwergarend vanaf heden vervangt. De Havik is leverbaar in 3 uitvoeringen, hieronder ziet u de grootste; de Havik 4600 tunneltent.