Tent kopen

Eentent kopen om bijvoorbeeld lekker te gaan kamperen. Falcotenten.nl heeft allerlei soorten en maten tenten voor u in het assortiment. Neem dus gerust eens een kijkje in ons ruime assortiment. Met een gerust hart een tent kopen bij Falcotenten.nl, want bij kwaliteit staat voorop. De tenten zijn allemaal gemaakt van een Ten Cate Residential doek. Deze stof is bestendig tegen zware weeromstandigheden en gaat jaren mee.

Tent kopen: Waar moet je op letten?

Wil je een tent kopen, maar je weet nog niet goed waar je op moet letten? Wij van Falcotenten helpen je graag. Een tent kopen doe je namelijk niet zomaar. Je wilt een degelijke tent die er leuk uitziet en ook nog eens lang meegaat. Ten eerste is het heel belangrijk dat een tent bijvoorbeeld geen lekkages bevat. Kamperen is leuk, zolang de binnenkant van je tent maar droog blijft.

Een tweede eigenschap waar je op moet letten bij een tent kopen, is de grootte. Je moet van tevoren goed nadenken met hoeveel personen je gaat en dus hoeveel ruimte je nodig hebt. Dit is van groot belang, want niemand wilt graag op elkaar slapen. Bedenk ook hoe je de tent moet gaan vervoeren. Het moet niet zo zijn dat je bij het tent kopen vergist in de grootte van zo’n tent.

Verschillende modellen van Falco voor het tent kopen

Bij Falcotenten.nl heb je een kampeertent in verschillende modellen in het assortiment. Zo heb je namelijk de Buizerd, Havik, Steenarend, Zeearend en de Poolvos. Verschillende modellen met ieder zijn eigen voor- en nadelen.

De verschillende modellen verschillen vooral op het gebied van ruimte, grootte en vorm. Op het Poolvos model na, zijn alle tenten zogenaamde tunneltenten. Die zijn tenten met een rondvormig dak. Deze tenten zijn ruimschoots het populairst onder de kampeerders, mede dankzij het opzet gemak. Dit komt doordat er gebruik gemaakt wordt van boogstokken. Deze stokken zijn makkelijk uit en in elkaar te zetten.

Online tent kopen bij Falcotenten.nl

Online uw tent kopen kan op Falcotenten.nl, waar u wordt doorverwezen naar de Falco tenten pagina van Bax Totaalrecreatie op Baxrecreatieshop.nl Doordat Falcotenten.nl onderdeel is van Bax Totaalrecreatie, bent u verzekerd van kwaliteit en zal u nog jarenlang kampeerplezier hebben. Dankzij de Ten Cate Residential wordt het tent kopen al een stuk makkelijker. Een A-kwaliteit doek in combinatie met de geweldige eigenschappen van de Falco tenten.