Verona

Verona van Unico tenten, al jarenlang de absolute top

Een succesnummer van Unico tenten is de Verona luifel. Dit model met de kenmerkende ronde vorm is al jarenlang een gewild product. Unico tenten staat bekend om deze vorm en de noviteiten die het toepast op de tenten.

Tenten en luifels met een kenmerkende vorm

De Unico Verona boogstok luifel is zowel in uiterlijk als in constructie sterk afwijkend ten opzichte van de standaard luifels. De Verona luifel is er in drie kleuren: blauw/grijs, antraciet/grijs en champagne/zwart. Geen gepuzzel meer met losse tentstokken, want de Unico Verona luifel zet je eenvoudig op. Het frame bestaat uit één boogstok en drie dakliggers. Laat u overtuigen van het opzetgemak en bekijk hier de instructie film.

Voor de Verona zijn enkele handige opties leverbaar, zoals een aanritsbaar voorscherm. Dit maakt van de luifel een semi-voortent die net dat beetje extra comfort biedt. Ook de portaalwandenset is een uitkomst. Dit accessoire deelt de luifel op in deels tent, deels luifel.

unico verona luifel

Verona luifel van Unico tenten

Luifel Verona van Unico tenten

Meer tenten van Unico

Unico is naast Falco, en Baco één van de drie merken geproducteerd door Bax Totaalrecreatie. Al meer dan 40 jaar specialeren zij zich in het ontwerpen en produceren van tenten, tunneltenten, voortenten, luifels en meer.

Naast luifels maakt Unico ook tenten voor aan de caravan. De Bologna tent en Genua tent zijn de voortenten uit het assortiment. Maar ook deeltenten behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Bax Totaalrecreatie.