Tunneltent kopen

Een tunneltent kopen voor uw welverdiende kampeervakantie met vrienden of familie? Bij Falcotenten.nl heeft u een ruime keuze aan tunneltenten. Wilt u een tunneltent kopen voor twee personen of een tunneltent kopen voor meerdere personen? Belangrijke vragen voor de keuze van uw kampeertent.

Tunneltent kopen: een lekkage, wat te doen?

Een lekkage in uw kampeertent. Niet getreurd, een nieuwe tunneltent kopen hoeft namelijk niet. Het kan zijn dat uw tent is gaan lekken. Dit komt dan waarschijnlijk doordat de waterdichte laag van uw tentdoek niet meer optimaal functioneert. U kan dit echter zelf weer herstellen, met de zogenaamde impregneermiddel. Maak uw tent schoon en spuit vervolgens het impregneermiddel op het tentdoek. Uw tent is daarna weer zo goed als nieuw.

Tunneltent kopen of huren?

Weet u niet wat u wilt? Een tunneltent kopen of huren? Een aantal tips waardoor u straks kunt beslissen of u moet kopen of huren. Ten eerste moet u nagaan hoe vaak u denkt te gaan kamperen. Misschien wilt u meerdere keren per jaar of ieder jaar gaan kamperen. Dan adviseren wij u een tunneltent te kopen omdat dit in verhouding goedkoper zal zijn.

Besluit u echter slechts eenmalig op kampeervakantie te gaan, dan wordt het vanzelfsprekend handiger voor u als u gaat huren. Dit zal dan goedkoper zijn dan het kopen. Het zou zonde zijn als de tent vervolgens in de kast moet blijven liggen.

Tunneltent kopen zonder scheerlijnen

Scheerlijnen zijn overbodig geworden bij de aankoop van uw tunneltent. Scheerlijnen werden voorheen gebruikt voor de stevigheid van de tent, maar door de toepassing van duurzame sjorbanden, zijn scheerlijnen verleden tijd. Hierdoor heeft u ’s nachts geen last meer van struikelpartijen en staat uw tent nog altijd even stevig aan de grond.

Tunneltent kopen doet u op Falcotenten.nl

Een tunneltent kopen doet u heel bewust. Koop uw tunneltent online tegen een zeer scherpe prijs op Tunneltenten.nl. Zoekt u nog meer kampeerbenodigdheden, twijfel dan niet een neem ook eens een kijkje op Baxrecreatieshop.nl.