Buizerd tunneltent van Falco

Buizerd, nieuwste aanwinst voor Falco tenten

De FALCO Buizerd serie is de nieuwste serie in het assortiment van FALCO tenten.

Het assortiment FALCO tenten bestaat uit roofvogel namen. Zo hebben we de Buizerd, Steenarend, Havik en Zeearend in assortiment. Al deze tenten onderscheiden zich ten opzichte van concurrerende merken. De Falco Buizerd tunneltent en overige series hebben alle een buitentent die gemaakt is van Ten Cate Touring doek, dit relatief lichte tentdoek is enorm duurzaam en geeft geen lekkage problemen als u tegen het doek aankomt tijdens regen. De binnententen van de Buizerd zijn gemaakt van 100 % katoen, in de binnentent zit een geplastificeerd grondzeil. Het afritsbare kuipgrondzeil is van Bisonyl, de ingang van de tent is drempelvrij te maken.

De voorgebogen aluminium boogstokken zijn in hoogte verstelbaar door middel van een power grip klem.

De Buizerd tent heeft standaard geen afritsbare dakluifel deze is wel tegen meerprijs te koop, de voorbereidings ritssluiting zit standaard op de tent. Tevens is het mogelijk om bij deze tent zijluifels te kopen deze zijn aanritsbaar aan de dakluifel. Er zijn twee uitvoeringen in deze zijluifels er is een linker en een rechter uitvoering. Onder de rechter verstaan wij de zijluifel aan de deurzijde van de tent. De binnententen van de Buizerd serie zijn uit een geheel en hebben een scheidingswand die u door middel van een ritssluiting kan openen of sluiten.

De Buizerd tenten zijn er in twee formaten er is namelijk een model 3000 en 3500, de breedte van de tent kan men herlijden bij FALCO tunneltenten aan het type tent 3000 heeft een breedte van drie meter. De tent 3500 heeft een breedte van drie en een halve meter.

Er is geen keuze in de kleurstelling van de Buizerd tenten. Voor seizoen 2012 zijn alle modellen uitgevoerd in de kleurstelling beige met bruin. Deze relatief neutrale kleurstelling is een plaatje in de natuur.

Wij maken u er op attent dat het model Buizerd 3000 de opvolger is van de 300 het model 300 was lager dan de huidige Buizerd 3000. Indien u dus voor de tent Buizerd 300 een zijluifel wilt bestellen maken wij u er op attent dat de zijluifel van het model 3000 te lang is voor deze tent. De Buizerd 300 is ook aan zijn kleur te herkennen deze heeft de kleur beige met groen.