Luifel aan de tent

Luifel voor aan uw Falco tunneltent

Luifels dat is waar Falco tenten zich onderscheiden ten opzichte van de overige merken die er op de markt zijn. Falco kiest voor een diepe luifel. Over het algemeen leef je op een zonnige camping meer vóór je tent dan ín de tent.

Hieronder ziet u een overzicht betreft de mogelijkheden van luifels aan Falco tenten.

Welke Falco tenten hebben een luifel?

  • De meeste Falco tenten hebben standaard een luifel met uitzondering van het model Buizerd, bij deze tent is de aanritsbare dakluifel een optie. Deze luifel is tegen meerprijs uit te breiden met zijluifels deze zijn niet links en rechts te gebruiken, u koopt dus een linker of rechter zijluifel.
  • De Falco Zeearend 6 heeft standaard een afritsbare luifel, optioneel zijn zijwanden leverbaar deze zijn zowel links als rechts te gebruiken.
  • De modellen Steenarend en Havik hebben standaard een afritsbare luifel met vaste zijwanden, tegen meerprijs is het mogelijk om aan de bestaande luifel van deze tunneltenten een verlengde dakluifel te ritsen, wij maken u er op attent dat deze verlengde dakluifel niet direct gebruikt kan worden aan de tent. Doordat de ritssluiting van de luifel met zijwanden een ritssluiting heeft die van links naar rechts loopt, deze is daardoor een stuk langer dan de ritssluiting die op aanritsbare luifel gestikt is.

Luifel aan Falco Tunneltent

Bij eventuele vragen over de Falco tenten adviseren wij u contact op te nemen.