Voorscherm voor tent

Voorscherm voor Falco tunneltenten en tenten

Het aanritsbare voorscherm is de ideale oplossing om inregenen onder de luifel van uw tent te voorkomen. Bij de Falco tenten series Havik en Steenarend is zo’n aanritsbaar voorscherm leverbaar. Deze tenten hebben aan de bovenzijde standaard vanaf heden een voorbereidingsrits ten behoeve van een aanritsbaar voorscherm.

Voorscherm monteren aan uw tent of tunneltent

Het monteren van het voorscherm gaat snel en is eenvoudig. Nadat u deze aan de bovenzijde heeft aangeritst spant u het voorscherm aan de onderzijde af. De zijkanten worden niet geritst maar overlappen de driehoekige panelen die aan de standaard luifel zitten. In het voorscherm zit altijd een raam, tevens zit er een ritssluiting in, zodat u de voorwand ook deels op kunt rollen. Door gebruik te maken van deze optie zou u kunnen overwegen om een kleinere tunneltent te kopen.

In combinatie met dit voorscherm kunt u snel eenvoudig de leefruimte van Falco tunneltenten vergroten. Maar ook bij het koken is deze optie makkelijk. U kunt namelijk ook een helft van de voorwand oprollen zodat u beschut onder de luifel van uw tent staat. Het is eventueel ook mogelijk de optie achteraf te kopen zolang wij dezelfde kleur doek gebruiken, wij adviseren u daarom ook de optie direct bij uw Falco tent te kopen.

Voorscherm Falco tenten